Aicinām pievienoties!
Publicēts 14. augustā, 2009.
Iepriekšējos gados lietotās mācību grāmatas, datorus, galda lampas, mugursomas un citas mantas, kas saimniecībā nav vairs nepieciešamas, bet ir pietiekami labā stāvoklī, lai tās lietotu kāds cits, tirdzniecības centrs „Domina” aicina samainīt pret kādu citu no mantām, kas būs atrodamas „Dominas” maiņas punktā „Mantinieks”.

Sociālās akcijas „Palīdzēsim viens otram!” ietvaros š.g. 17. augustā plkst. 13:00 mediju pārstāvji tiek aicināti uz maiņas punkta „Mantinieks” atklāšanu t/c „Domina” (Ieriķu ielā 3), kuras laikā tiks skaidrota arī akcijas ideja un nozīme, kas ir unikālas sadarbības piemērs starp valstisko, nevalstisko un biznesa sektoru. Tās mērķis ir radīt iespēju, lai ikviens var palīdzēt otram.

Preses konferencē piedalīsies:

-         Inese Švekle, Rīgas domes Labklājības departamenta direktore;

-         Antra Skrastiņa, Rīgas Vasarsvētku draudzes „Dzīvības Avots” pārstāve;

-         Damien Carlier, t/c „Domina” mārketinga un komunikācijas departamenta direktors.

No 17. līdz 31. augustam tirdzniecības centrs „Domina” sadarbībā ar Rīgas Domes Labklājības departamentu organizē sociālo akciju „Palīdzēsim viens otram!”, kuras ietvaros t/c „Domina” telpās būs atvērts mācību grāmatu un citu mācību vai studiju procesam nepieciešamo mantu maiņas punkts „Mantinieks” - viss, kas nepieciešams skolai vai studijām, sākoties jaunajam mācību gadam.

Akcijas laikā ikviens ir aicināts apmeklēt maiņas punktu „Mantinieks”, ņemot līdzi sev nevajadzīgās, bet labā stāvoklī esošas mācību grāmatas vai citas kancelejas preces u.tml., kuras varēs tur atstāt, pretī izvēloties kādu sev lietderīgāku mantu no citu cilvēku un uzņēmēju sagādātajām. Turklāt maiņa nebūt nav obligāta – mantas var arī vienkārši ziedot, tādējādi sagādājot dāvināšanas prieku sev un palīdzot ietaupīt līdzekļus šo mantu saņēmējiem.

Pēc 31. augusta tās mantas, kuras būs palikušas bez saimnieka, sadarbojoties ar Rīgas Domes Labklājības departamentu un sociālajiem dienestiem, tiks nogādātas daudzbērnu ģimenēs un tajās ģimenēs, kurās šīs skolas preces nepieciešamas esošiem vai topošajiem skolēniem.

Informatīvie atbalstītāji: interneta portāls „Delfi.Sievietem.lv”, „Mammam.lv” un „Eklase.lv”.

Ja arī jūs pats sev neko nemeklējat, ziedojiet savas skolas mantas citiem un ļaujiet, lai tās piepilda kāda ļoti priecīga skolēna skolas somu!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: