Aicinām uz „Mantinieku” piepildīt mugursomas un penāļus
Publicēts 14. augustā, 2009.
Visticamāk, ka šis ir laiks, kad skolēni un studenti uz pirkstiem skaita līdz mācību sākumam atlikušās brīvās dienas. Mugursomas un penāļi pamazām tiks piepildīti, skolās atsāksies murdoņa, brīvo laiku nomainīs mājas darbi – drīz sāksies mācības!


Lai pēdējos brīvos vasaras mirkļus izgaršotu godam un laikus sagatavotos jaunajam mācību gadam, t/c „Domina” laikā no 17. augusta līdz 6. septembrim aicina pie sevis – „Back 2 School”, kur iespējams būs sapirkties visu skolai nepieciešamo, piepildot skolas somu, penāli vai kādu citu skolai vajadzīgu atribūtu, kā arī izbaudīt jautru ballīti un, iespējams, pat laimēt ceļojumu uz Itāliju.

Tomēr, ja gribas ietaupīt līdzekļus, atlicinot nepieciešamo skolas piederumu iegādi, lietderīgāk būs apmeklēt „Mantinieku”, kas tiek organizēts, t/c „Domina” sadarbojoties ar Rīgas Domes Labklājības Departamentu un sociālajiem dienestiem, kur, ņemot līdzi sev nevajadzīgās mācību grāmatas, kancelejas preces u.tml. mantas, varēs tikt pie jaunas – mācību vai studiju procesam noderīgākas.

Savukārt, akcijai „Back 2 School” noslēdzoties, par jautru ballīti gādās mūzikas festivāls „Radio SWH Future” sadarbībā ar radiostaciju „Radio SWH” un „Positivus”. Pasākums tiek organizēts kā atbalsts jaunajiem un daudzsološajiem māksliniekiem, - uz skatuves kāps tādi izpildītāji kā „The Mundane”, Andis Grīva, „Maia's Marvellous”, „Gaujarts”, „Satellites LV” un „Instrumenti”, turklāt „Radio SWH Future” vadīs jau pazīstamie „Radio SWH” dīdžeji Toms Grēviņš un Artis Volfs.

Īsti skolēnu un studentu svētki trīs nedēļu garumā – izbaudi tos un, kas to zina, varbūt tieši Tavs pirkums būs pats veiksmīgākais, un Tu laimēsi kādu balvu no t/c „Domina” un „Bergamo Turismo” organizācijas!

 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: