Alternatīvās modes un mākslas nedēļa [MOMENT]week
Publicēts 29. martā, 2010.
Biedrība [MOMENT] sadarbībā ar Toronto alternatīvās mākslas un modes nedēļu [FAT], Flandrijas Modes institūtu (FFI) un Lietuvas stila un modes festivālu “Mados Infekcija” pirmo reizi Baltijā plašākai sabiedrībai un ārzemju viesiem piedāvās Alternatīvās modes un mākslas nedēļu 07-10042010[MOMENT]week, kas norisināsies no 2010. gada 7. aprīļa līdz 10. aprīlim Andrejsalā, Enkura namā.

Šā gada 30. martā plkst.13:00 viesnīcas “Europa City Riga” restorānā “Sunny” (Brīvības gatve 199c) mediju pārstāvji tiek aicināti uz Alternatīvās modes un mākslas nedēļas 07-10042010[MOMENT]week oficiālo prezentāciju – preses konferenci, kuras laikā tiks sniegta informācija par pasākumu norisi, dalībniekiem un to aktivitātēm.

Preses konferencē piedalīsies:

- Baiba Ripa, modes māksliniece, [MOMENT]workshop kuratore;

- Damien Carlier, Alternatīvās modes un mākslas nedēļas [MOMENT]week dibinātājs un organizators;

- Alise Ģelze, biedrības [MOMENT] dibinātāja;

- Guntra Lipska, Alternatīvās modes un mākslas nedēļas [MOMENT]week dibinātāja un organizatore;

- Projekta Radio SWH Future pārstāvji.

Alternatīvās modes un mākslas nedēļas idejas pamatā ir vēlme ar dažādu radošu performanču palīdzību rast iespēju ikvienam interesentam parādīt un iepazīties ar modes, mākslas un mūzikas neparasto un reizēm pat nepieradināto dabu, mākslinieku ikdienai neierasto un netradicionālo skatījumu uz lietām.

Mediju pārstāvjiem preses konferencē būs iespēja saņemt Alternatīvās modes un mākslas nedēļas 07-10042010[MOMENT]week akreditācijas kartes, kas sniegs iespēju apmeklēt pasākumus visu četru dienu garumā, tostarp apmeklēt aizkulišu zonu, kā arī vienoties par individuāliem interviju laikiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: