Amerikāņu automobiļi, „Kinobusiņš” un „lielie” piestās „Mantu placī”
Publicēts 25. septembrī, 2009.
Senlaicīgas monētas, ordeņi, sadzīves tehnika, grāmatas, fotoaparāti, makšķerēšanas piederumi un vēl daudz kas cits vairs nav jaunums, drīzāk jau labi zināmas vērtības, ko iespējams iegādāties „Mantu placī”, - to iegaumējuši simtiem cilvēku, kas ik mēnesi dodas uz izslavēto tirdziņu, lai pamielotu acis, kā arī iegādātos sev ko tīkamu un sadzīvē noderīgu.

Šo svētdien, 27. septembrī no plkst 10:00 pie t/c „Domina”, atvadoties līdz pat pavasarim, notiks pēdējais šī gada „Mantu placis”, un šoreiz tas pārsteigs ne vien ar dažnedažādajām mantām, bet arī ar amerikāņu automobiļu parādi un „Kinobusiņa” viesošanos pašā t/c „Domina” sirdī.

Visi skaisto, jauno, antīko, mazo un lielo auto cienītāji „Mantu plača” ietvaros no plkst. 12:00 līdz 14:00 tiek aicināti uz amerikāņu automobiļu parādi, savukārt kino mīļotājiem būs sagādāts īpašs pārsteigums - mazos un lielos skatītājus iepriecinās „Kinobusiņš”, pie kura būs iespēja nofotografēties, kā arī iepazīties ar informāciju par pašu projektu, kura mērķis ir dot iespēju bērniem piedzīvot savā pilsētā vai pagastā īstu kino brīnumu, popularizēt Latvijas animācijas filmas un mudināt vietējās pašvaldības un skolas uzņemties iniciatīvu bērnu un ģimeņu kinoseansu organizēšanā, lai arī turpmāk varētu sekot līdzi „Kinobusiņa” gaitām.

Savukārt visas dienas garumā, iesaistoties un atbalstot interneta vidē radušos kustību „Lielie bērnu slimnīcai”, kuras mērķis ir palīdzēt  Bērnu Klīniskajai Universitātes slimnīcai, pie t/c „Domina” būs izveidots savdabīgs „Mantinieks” - mantu nodošanas punkts. Arī Tu vari iesaistīties gan ar savām mantām, gan ar savu palīdzīgo roku, - vajadzīga ir tikai griba un labas domas. Aplūko slimnīcai nepieciešamo lietu sarakstu, un varbūt kaut kas no šī ir pa spēkam tieši Tev: 

-         stāvlampas;

-         sienas lampas (palātās);

-         kancelejas preces (krāsainais aplikāciju papīrs, A4 formāta kopējamais papīrs, krāsainais kartons, līmes zīmulīši, stikla krāsas, vilnas un maisaudums filcēšanai, skočs, dzijas, pērlītes, zīmuļi, plastilīns u.tml.);

-         galda spēles;

-         leļļu mājas;

-         attīstošās rotaļlietas;

-         „Lego” un cita veida kluči;

-         enciklopēdijas un rokdarbu grāmatas;

-         krāsojamās grāmatas;

-         lecamauklas;

-         hanteles (0,5kg -1 pāris, 2 kg – 2 pāri);

-         smaguma aproces (0,5kg – 2 gab., 1kg – 2 gab.);

-         tāfele zīmēšanai;

-         zīdaiņu pakaviņi (papildu informācija http://www.lielie.lv/mantiskie_ziedojumi/).

„Mantu placis” ir pieejams ikvienam, kas vēlas ko pārdot vai iegādāties. Šādās reizēs nav svarīga ādas krāsa, vecums, maciņa biezums vai stāvoklis sabiedrībā, – tā ir lieliska izklaide, kas garantē jautrību un īpašu atmosfēru, kādu nevienā veikalā nav iespējams nopirkt. Nāc ciemos, jo nākamreiz tiksimies tikai pavasarī!

Sīkāku informāciju par „Mantu placi” meklējiet šeit: www.mantuplacis.lv.

Amerikāņu auto parāde un „Kinobusiņa” viesošanās tiek organizēta ar biedrības „Amerikāņu auto klubs” atbalstu: www.uscars.lv, www.kinobusins.lv.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: