Apvienosimies un ļausim pacelt sevi spārnos!
Publicēts 2. decembrī, 2009.
Ziemassvētki ir mīlestības, līdzcietības, dāvināšanas un brīnumu laiks, un tos vēlas piedzīvot ikviens – gan liels, gan mazs. Šajos Ziemassvētkos tirdzniecības centrs „Domina” sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu un Rīgas pilsētas dienas centriem aicina piedalīties labdarības akcijā „Iepriecini bērnu sirdis”.

Laikā no 1. līdz 23. decembrim vecāki un bērni tiek aicināti iepazīties ar Rīgas pilsētas dienas centriem un palīdzēt šajā ekonomiski sarežģītajā laikā, ziedojot dažādas mantas, kas katram no šiem centriem ir tik ļoti nepieciešamas pilnvērtīgai darbībai. To vidū - kancelejas preces, sporta inventārs, galda spēles, materiāli radošām aktivitātēm, rotaļlietas, grāmatas u.tml.

Rīgas domes Labklājības departamenta Sociālās pārvaldes priekšnieka vietniece, Sociālo pakalpojumu nodaļas ģimenēm un bērniem vadītāja Inese Tone Ziemassvētku cerību istabas atklāšanas preses konferences laikā uzsvēra: „Pats būtiskākais ir aicināt sabiedrību iesaistīties, atbalstot Rīgas pilsētas dienas centrus ne tikai ar sirdi, bet arī materiāli, ar tām lietām un mantām, kas ir visvairāk vajadzīgas. Bērnu ir daudz, katrs no mums var iesaistīties un palīdzēt!”

Ziemassvētku cerību istabā labdarības akcijas laikā Rīgas pilsētas dienas centri saviem apmeklētājiem piedāvās īpašus pārsteigumus – iespēju pašam izveidot Ziemassvētku apsveikumus, dekorus un citus radošus mākslas darbus, piedalīties dažādās rotaļās un pasaku stundās, aplūkot bērnu radošo darbu izstādi, ļauties bērnu dzejas un mūzikas vakariem, kā arī izbaudīt un izmēģināt daudz ko citu.

Rīgas pilsētas dienas centri ir institūcija, kas Rīgas bērniem dienas laikā nodrošina sociālās aprūpes un sociālās rehabilitācijas pakalpojumus, sociālo prasmju un iemaņu attīstību, izglītošanu un saturīgu brīvā laika pavadīšanu, - tā ir unikāla alternatīva un vienreizēja iespēja bērniem, pusaudžiem, kā arī viņu vecākiem ar atšķirīgu sociālo statusu saņemt dažādus pakalpojumus un bez maksas daudzveidīgi pavadīt savu brīvo laiku.

Akcijas laikā darbosies šādi dienas centri: Rīgas sociālā dienesta Atbalsta centrs bērniem "Čiekurs", Rīgas sociālā dienesta Atbalsta centrs „Vecmīlgrāvis”, Rīgas sociālā dienesta Atbalsta centrs bērniem un pieaugušajiem „Kamene”, Rīgas sociālā dienesta Atbalsta centrs ģimenēm ar bērniem „Pirmais stāvs”, SIA „Bērnu oāze” Konsultatīvais dienas centrs „Torņakalns””, Nodibinājuma „LELB Diakonijas centrs” Atbalsta centrs bērniem un ģimenēm „Roku rokā”, Nodibinājuma „LELB Diakonijas centrs” Atbalsta centrs bērniem un ģimenēm „Sirdsgaisma”, Reliģiskās organizācijas „Pestīšanas armija” Dienas aprūpes centrs „Patvērums” un SIA „Medicīniskās rehabilitācijas centrs „Valeo””.

Tas nebūt nav viss, - t/c „Domina” līdzās jau esošajiem veikaliem laikā no 1. līdz 23. decembrim rosīsies vēl 128 tirgotāju mazās bodītes, kas piedāvās mīļas dāvanas un smaržīgus gardumus, smalkas rotas un tautiskas pirtslietas, zivju zvīņas un zīda šalles, kā arī daudzus citus pārsteigumus – tas būs, iespējams, lielākais Ziemassvētku tirdziņš Baltijā. Bet, kamēr vecāki gādā dāvanas, mazajiem svētku gaidītājiem t/c „Domina” un draugi piedāvā izbaudīt īstus prieka pilnus mirkļus Ziemassvētku eglītē - īpašā Ziemassvētku izrādē „Nuks un Robis, Ziemassvētkus gaidot”.

Turklāt ikvienam, iepērkoties virs 10 LVL t/c „Domina” veikalos, būs iespēja laimēt neaizmirstamu ceļojumu uz kādu no 25 „airBaltic” lidojumu galamērķiem: Berlīni, Amsterdamu, Briseli, Maskavu, Milānu, Londonu, Stambulu, Parīzi, Oslo, Tbilisi, Stokholmu, Dublinu, Ženēvu, Romu, Sanktpēterburgu utt.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: