Atklājot izglītības mēnesi, analizēs satraucošās tendences izglītības jomā
Publicēts 29. jūnijā, 2009.
Atklājot izglītības mēnesi, š.g. 1. jūlijā plkst. 11:00 mediju pārstāvji tiek aicināti uz preses konferenci t/c „Domina” laukumā pie restorāna „Vairāk Saules”, lai runātu par satraucošajām tendencēm, izvēloties studiju programmas un nākamās darba vietas pašreizējā ekonomiskajā situācijā.

Izglītības mēneša atklāšanas preses konferencē piedalīsies:

·         Ivars Knēts, Rīgas Tehniskās universitātes rektors;

·         Ojārs Judrups, Latvijas Universitātes Akadēmiskā departamenta direktors;

·         Valdis Kudins, Daugavpils domes administrācijas Rīgas biroja vadītājs;

·         Agnese Alksne, Latvijas Darba devēju konfederācijas Korporatīvās  sociālās atbildības un komunikāciju eksperte;

·         Dace Grante, Latvijas Studentu apvienības viceprezidente;

·         Baiba Gercāne, t/c „Domina” sabiedrisko attiecību vadītāja;

·         kā arī Izglītības un zinātnes ministrijas vadības pārstāvis.

Šajos straujajos pārmaiņu laikos ir svarīgi sabiedrībai skaidrot situācijas nopietnību, kā arī mēģināt rast ceļus problēmu risināšanai. Tādēļ, lai kaut nedaudz atvieglotu studentu izvēli un skaidrotu pašreizējo situāciju, pieprasījumu  un nākotnes tendences, ir svarīgi pievērst uzmanību šai tematikai. Izglītības mēnesis ir viena no retajām reizēm, kad iespējams tikties ar augstskolu un citu institūciju pārstāvjiem, mēģinot atrast piemērotāko profesiju un izdarīt atbilstošāko izvēli pašreizējos apstākļos.

Izglītības mēneša ietvaros t/c ''Domina” būs iespējams iepazīties ar informāciju, kā arī konsultācijās uzzināt vairāk par mācību programmām, pieteikšanās prasībām un iestājpārbaudījumiem vairāk nekā 30 Latvijas mācību iestādēs un augstskolās.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: