Bazāru atklāj jau no pieciem rītā
Publicēts 5. augustā, 2009.
Jau no pieciem rītā cilvēki bija pulcējušies pie t/c „Domina”, lai sacenstos par bezmaksas dāvanu kartēm, kas tika pašiem izturīgākajiem un pacietīgajiem iepirkšanās centra apmeklētājiem, tādējādi atklājot piecu dienu ilgu vasaras sezonas preču izpārdošanas noslēgumu – „Bazāru”, kas turpināsies līdz pat 9. augustam.

Jau pirmajā stundā „Bazārs” pārsteidza ar neticami lielu cilvēku pieplūdumu – gandrīz 3000 apmeklētāju, savukārt rindā pēc dāvanu kartēm nepacietīgi gaidīja vairāk nekā 300 cilvēku, kas neilgi pirms 10:00 bija pat izveidojuši otru rindu, lai iegūtu kāroto.

Turpinot iepriekšējā „Bazāra” laikā iesākto, arī šoreiz t/c „Domina” iepriecināja savus apmeklētājus ar iespēju iepirkties par brīvu – pirmie 100 apmeklētāji, kas plkst. 10:00 bija ieradušies pie t/c „Domina” informācijas centra, saņēma dāvanu karti, ko vairums cilvēku nevilcinājās tūlīt arī izmantot, tādējādi saņemot dāvanu karti arī no „Dzintara boulinga” – sākot no 5. augusta līdz pat 9. augustam, katras dienas pirmie 2000 pircēji saņem dāvanu kartes no „Dzintara boulinga”.

Laikā no 5. līdz 9. augustam ikviens tiek aicināts uz „Bazāru” – sarūpētas patīkamas cenu atlaides līdz pat 90%, bazāram raksturīgākās uzkodas – cukurvate, popkorns un belaši, padomāts arī par izklaides iespējām, piemēram, boulinga spēle šajās dienās maksās tikai 1,99 Ls. Savukārt sevi palutināt ikviens varēs „Tropic Fitness & Spa Club”, kuru ierasto desmit latu vietā tagad var apmeklēt vien par vienu latu.

Ikgadējā sezonas preču izpārdošana "Bazārs" arī šoreiz ir gatava pienācīgi uzņemt apmeklētājus un nodrošināt viņiem interesantu pārsteigumu un prieka pārpilnu iepirkšanās atmosfēru. Izpārdošanas dienās „Domina” pārtaps par visīstāko bazāru, kurā varēs iegādāties pilnīgi visu iedomājamo par neiedomājami zemām cenām – pat belašus. Tirgotāji un apmeklētāji pilnībā pārņems tirdzniecības centra telpas, izvietojoties tā galerijās, lai jau no brīža, kad apmeklētājs spers savu kāju pāri slieksnim, viņš nonāktu aizraujošā „Bazāra” atmosfērā. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: