EiroTūre Baltijas valstīs
Publicēts 9. jūlijā, 2009.
“Merano Gourmet’s International” EiroTūres Rīgā ietvaros š.g. 14. jūlijā plkst. 13:00 Melngalvju Nama Svētku zālē (Rātslaukums 7) mediju pārstāvji tiek aicināti uz preses konferenci, kuras laikā tiks skaidrots EiroTūres mērķis, nozīme un nākotnes nodomi, liekot pamatus efektīviem veicināšanas pasākumiem nākotnē.

Turpinoties “Merano Gourmet’s International” EiroTūres 2009 pasākumiem visā pasaulē, pasākumu ceturtais etaps pirmo reizi notiks Baltijas valstīs. Šīs tūres ietvaros tiks aptvertas visas trīs Baltijas valstu galvaspilsētas, kur izcilās vietās pilsētu centros pilnīgi jauna un ieinteresēta publika - nozares uzņēmumu pārstāvji, vīna cienītāji un gardēži - varēs iepazīties un nogaršot Itālijas vīna un gastronomijas šedevrus, sākot ar izsmalcinātiem baltvīniem, sarkanvīniem, augstas klases sieriem, beidzot ar brīnumgardiem saldajiem ēdieniem un citām gardēžu un vīnu cienītāju delikatesēm.

“Gourmet’s Italia” Baltijas valstu etaps norisināsies š.g. 13. līdz 16. jūlijam Viļņā, Rīgā un Tallinā ar 25 vīndarīšanas un kulinārijas nozares uzņēmumu dalību no tādiem Itālijas reģioniem kā Trentino-Alto Adidže, Friuli-Venēcija Džūlija, Veneto, Toskāna, Marke, Lacio, Umbrija, Abruco un Kampānija, savukārt tūres noslēguma pasākums notiks septembrī Ukrainas galvaspilsētā Kijevā.

Šīs trīs Itālijas vīnu un gastronomijas pēcpusdienas, kas notiks Baltijas valstu galvaspilsētās, noritēs zem augstās “Merano International WineFestival & Culinaria” izmeklētās kvalitātes zīmes ar Itālijas vēstniecību Viļņā, Rīgā un Tallinā patronāžu un sadarbībā ar Itālijas Ārējās tirdzniecības institūtu (Italian Trade Commission).

Pasākums notiek sadarbībā ar Dante Stefano Del Vecchio kungu no “Mistery Apple Communication” un partnerībā ar Kampānijas reģionu.

Vairāk informācijas skatīt šeit: www.meranowinefestival.com.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: