Iepazīsti modeļu industriju un piepildi savu sapni
Publicēts 7. maijā, 2009.
Laikā no 8. līdz 17. maijam tirdzniecības centrs Domina, sadarbojoties ar Latvijas vadošajām modeļu aģentūrām, piedāvā iespēju ikvienam interesentam iepazīt Latvijas modeļu biznesu un izmēģināt savus spēkus tajā.

Akcijas laikā t/c Domina laukumā pie restorāna Vairāk Saules izveidotajā lounge katru dienu no plkst. 14:00 būs iespējams satikt Latvijas Modeļu aģentu asociācijas priekšsēdētāju Ievu Līpiņu un kādu no modeļiem, lai saņemtu viņu konsultācijas par karjeras iespējām šajā sfērā vai arī vienkārši pārrunātu sevi interesējošus jautājumus.

Vienlaikus visi interesanti ir aicināti apmeklēt fotoizstādi „Modeļi dzīvē un darbā”, un ikvienam lounge apmeklētājam būs iespēja nofotografēties pie profesionāla fotogrāfa un izmēģināt savus spēkus modeļa karjeras uzsākšanā, jo akcijas laikā modeļu aģentūras meklēs jaunos potenciālos modeļus.

„Pēdējā laikā izskanējušas asas viedokļu cīņas par modeļu industriju. Diemžēl jāsecina, ka vēl joprojām lielākā sabiedrības daļa savu viedokli balsta uz veciem stereotipiem un ar tiem saistītiem aizspriedumiem. Tas nereti liedz iespēju piepildīt kādu sen lolotu sapni – kļūt par modeli. Arī esošajiem modeļiem nākas ciest sabiedrības maldīgā priekšstata dēļ par viņu darbu. Mēs vēlamies ļaut ikvienam pašam pārliecināties par to, kāda patiesībā ir modeļu industrija un ar kādiem pienākumiem saistās modeļa darbs,” skaidro Baiba Gercāne, t/c „Domina” sabiedrisko attiecību vadītāja.

Turklāt no 8. līdz 17. maijam, iesūtot savu fotogrāfiju t/c Domina mājas lapā, ikvienam ir iespēja piedalīties konkursā un iegūt Dominas dāvanu karti un profesionāla stilista konsultāciju.

Modeļu bizness ir prestižs un augstu novērtēts visā pasaulē, turklāt daudzi Latvijas modeļi ir ieņēmuši tajā redzamu vietu. Modeļi ir strādājuši ar tādiem pasaulslaveniem zīmoliem kā Christian Dior, Dolce & Gabbana, Emanuel Ungaro, Giorgio Armani, Hugo Boss, Jil Sander, Lacoste, Prada, Valentino u.c., fotografējušies starptautiski pazīstamiem žurnāliem – Vogue, Elle, Glamour, Marie Claire, L`Officiel, Vanity Fair utml.

Uzdrīksties un tiec pamanīts! Vairāk informācijas: www.domina-shopping.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: