Iepērcies par brīvu!
Publicēts 3. augustā, 2009.
5. augustā pirmie 100 tirdzniecības centra „Domina” apmeklētāji saņems dāvanā naudu, tādējādi uzsākot piecu dienu ilgu vasaras sezonas preču izpārdošanas noslēgumu – „Bazāru”, kura ietvaros līdz 9. augustam visā „Dominā” būs pieejamas atlaides līdz pat 90 procentiem. Kā arī katru dienu pirmie 2000 pircēji saņems dāvanu kartes no „Dzintara boulinga”.

„Bazāra” laikā „Domina” par saviem apmeklētājiem rūpēsies īpaši – sniedzot ne tikai lielākās iespējamās atlaides, bet dāvinot arī naudu iepirkumiem. Pirmie 100 apmeklētāji, kas 5.augusta rītā plkst. 10:00 būs ieradušies pie t/c „Domina” informācijas centra, saņems dāvanu karti un varēs tukšot veikalu plauktus par iepirkšanās centra naudu.

Lai iepirkšanās mītos ar patīkamu izklaidi, ir sarūpētas bazāram raksturīgākās uzkodas – cukurvate, popkorns un belaši, kā arī padomāts par izklaides iespējām - katras dienas pirmie 2000 pircēji saņems dāvanu kartes no „Dzintara boulinga”. Šajās dienās boulinga spēle maksās tikai 1,99 Ls. Savukārt sevi palutināt ikviens varēs „Tropic Fitness & Spa Club”, kuru ierasto desmit latu vietā tagad apmeklēs vien par vienu latu.

90 procentu atlaides būs pieejamas visdažādāko kategoriju veikalos – sākot jau no 50 santīmiem Jūs varēsiet iegādāties katra gaumei atbilstošus peldkostīmus un aksesuārus veikalos „Tendence”, „Tropicana”, „Expressions”, „Accesorize”, taču būs arī ikdienas apģērbi veikalos „Vero Moda”, „Reserved”, „Jack&Jones/Only”, „X Jeans”, „Prisma”, „Lelija” un „Seppala”. Bazāra laikā notiks arī lielā „MOS outlet” izpārdošana, kurā Jūs varēsiet iegādāties „Castro”, „Jennyfer”, „Esprit”, „Mango”, „Oasis”, „Promod” un „Parfois” zīmolu apģērbus sākot no 50 santīmiem. Iztērējot mazāk par desmit latiem Jūs varēsiet piemeklēt sev tīkamākos apavus tādos veikalos, kā „Ecco”, „Nike”, „Salamander”, „Trend Express” un „Walking”. Par skaistumu neļaus aizmirst veikals „Kolonna”. Arī LMT veikals ir parūpējies par patīkamu pārsteigumu, piedāvājot par pievilcīgām cenām iegādāties ādas maciņus un panelīšus Jūsu mobilajiem telefoniem.

Ikgadējā sezonas preču izpārdošana "Bazārs" arī šoreiz ir gatava pienācīgi uzņemt apmeklētājus un nodrošināt viņiem interesantu pārsteigumu un prieka pārpilnu iepirkšanās atmosfēru. Izpārdošanas dienās „Domina” pārtaps par visīstāko bazāru, kurā varēs iegādāties pilnīgi visu iedomājamo par neiedomājami zemām cenām – pat belašus. Tirgotāji un apmeklētāji pilnībā pārņems tirdzniecības centra telpas, izvietojoties tā galerijās, lai jau no brīža, kad apmeklētājs spers savu kāju pāri slieksnim, viņš nonāktu aizraujošā „Bazāra” atmosfērā. 


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: