Izbaudi skaistuma un veselības pasauli „Dominā”
Publicēts 3. jūnijā, 2009.
Laikā no 4. līdz 14. jūnijam tirdzniecības centrā „Domina” notiks skaistuma un veselības dienas. Šo nepilnu divu nedēļu garumā iepirkšanās centrs pārvērtīsies par lielu skaistumkopšanas un veselības centru, kurā dažādus pakalpojumus bez maksas varēs saņemt ikviens interesents.

„Ikviena sieviete, ikviens vīrietis vēlas izskatīties un justies skaisti, arī atzinīgs apkārtējo novērtējums un rūpes ir ļoti būtiskas. Šī iemesla dēļ šogad pirmo reizi „Dominā” tiek rīkotas skaistuma un veselības dienas, kas ļaus ikvienai sievietei un vīrietim kaut uz nelielu brītiņu izspraukties no ikdienas kņadas un burzmas, ienirstot skaistuma un veselības pasaulē un izbaudot īpašu uzmanību un rūpes, sasniedzot īstu labsajūtu,” uzsver Baiba Gercāne, t/c „Domina” sabiedrisko attiecību vadītāja.

Skaistuma un veselības dienu laikā t/c „Domina” būs iespējas izbaudīt plašu pakalpojumu klāstu, kas spēs iepriecināt gan daiļā dzimuma pārstāves, gan vīriešus ar plašu sejas un ķermeņa kopšanas procedūru un rituālu klāstu, kakla zonas un roku masāžām, tiks piedāvātas vizāžistu konsultācijas un vēl daudz citu unikālu piedāvājumu un procedūru, kas nebūs pieejamas nekur citur.

Savukārt 4. jūnijā t/c „Domina” skaistuma un veselības dienu ietvaros „L`Oréal Paris”, atzīmējot savu 100. dzimšanas dienu, iepriecinās apmeklētājus ar dažādiem pārsteigumiem visas dienas garumā.

„Šogad „L`Oréal Paris” atzīmē savu 100 gadu jubileju - 100 gadus aizrautīga un profesionāla darba skaistuma labā. „L`Oréal Paris” filozofija ir inovēt un piedāvāt visaugstākās efektivitātes kosmētiku iespējami plašāk, lai katra sieviete, katrs vīrietis varētu izmantot jaunākos zinātnes sasniegumus un avangardiskākās tehnoloģijas skaistumkopšanas jomā. Mēs visas un visi esam tā vērti - neatkarīgi no vecuma, dzimuma, ādas un matu krāsas vai tipa, tautības un izskata! „Dominas” skaistuma dienu ietvaros pircējus gaida „L`Oréal Paris” īpašie jubilejas piedāvājumi un konsultācijas, kā arī ādas un matu diagnostika,” stāsta Benuā Žilia (Benoit Julia), „L`Oreal Baltic SIA” ģenerāldirektors.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: