Laimīgās brīvdienas ar milzu burbuļiem, perkusijām un lielu jautrību
Publicēts 9. aprīlī, 2010.
Laikā no 9. līdz 11. aprīlim tirdzniecības centrs „Domina” aicina izklaidēties pēc sirds patikas un piedāvā apmeklētājiem Happy Weekend jeb Laimīgās brīvdienas.

Trīs dienas ikviens varēs ļauties dažādiem pārsteigumiem, ko būs sagādājis tirdzniecības centrs. Sestdien un svētdien no plkst. 11:00 līdz 17:00 mākslinieki apmeklētājus pārsteigs ar burvju trikiem, būs īpašs burbuļu šovs, turklāt ikvienam būs iespēja pašam kļūt par triku meistaru, veidot lielus ziepju burbuļus un pat nogaršot ēdamos burbuļus – augļu, brendija, viskija un citas garšas.

Bet, ja sapņo par pašizpausmi karstasinīgos afro-caribbean ritmos, būs iespēja piedalīties perkusiju nodarbībās un kļūt par īstu šīs aizraujošās performances dalībnieku. Nodarbības notiks sestdien un svētdien plkst. 14:00, 15:00, 16:00, 17:00 un 18:00.

Happy kartes īpašnieki Laimīgo brīvdienu laikā varēs savus bērnus izvizināt retro karuselī, ļauties karikatūrista fantāzijai vai izmantot iespēju – tikt pie ģimenes foto pilnīgi par velti.

Savukārt, lai brīvdienas padarītu vēl krāšņākas, tirdzniecības centrs „Domina” Happy kartes īpašniekiem – četriem draugiem dāvā ceļojumu uz Stambulu, - atliek vien gudri iepirkties, un kas to zina - varbūt drīz vien vajadzēs kravāt čemodānus, lai dotos uz saulaino Turciju.

Plašāka informācija: http://www.domina-shopping.lv/happyweekend/lv.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: