Lielākais un svaigākais modes dizaina veikals Latvijā
Publicēts 19. augustā, 2009.
Savas durvis t/c „Domina” vēris „Paviljons” - lielākais un svaigākais modes dizaina veikals Latvijā, kuru ikvienam sevi cienošam rīdziniekam un galvaspilsētas viesim vajadzētu apmeklēt, lai apskatītu un iegādātos gan Latvijas modes dizaineru un Latvijas Mākslas akadēmijas jauno mākslinieku darinātus apģērbus un aksesuārus, gan ekstravagantus interjera priekšmetus un gleznas. Un tas viss - „Ražots tikai Latvijā!”.

Šāda mēroga jauno mākslinieku veikals Latvijā līdz šim ir kas nepieredzēts, - tam ir īpaša aura un šarms, kas pievilina pat visvienaldzīgāko apmeklētāju, aicinot uzlaikot un pielaikot dažnedažādus apģērbus un aksesuārus. Arī laba, neikdienišķa interjera cienītājiem jaunajā veikaliņā noteikti būs ko darīt – te atrodamas unikālas interjera detaļas, kādas nav nopērkamas nekur citur.

Netradicionāls veikals, netradicionāla atklāšana – ceturtdien, 20. augustā plkst. 18:00 „Paviljons” ieaicina mediju pārstāvjus, savus labvēļus, kā arī draugus, radus un paziņas uz atklāšanas pasākumu, kurā piedalīsies ne tikai Latvijas Mākslas akadēmijas rektors Aleksejs Naumovs, t/c „Domina” mārketinga un komunikācijas departamenta direktors Damien Carlier un veikala dibinātājas Elīza Ceske un Agnese Narņicka, bet arī jau visiem labi zināmā grupa „Triānas parks”, kuras dalībnieki Agnese Rakovska un Edgars Viļums darba dienās saimnieko jaunatvērtajā „Paviljonā”. Un neaizmirstiet par dreskodu – „Ražots tikai Latvijā!”.

Šāda veida veikals t/c „Domina” nav pirmais, - tas ir kā turpinājums nedēļu ilgušajam jauno modes mākslinieku showroom, kas sekoja modes skatei „Paviljons”. Apmeklētāju interese par showroom bija pārsteidzoši liela, tādēļ tika nolemts atvērt „Paviljonu”, kurā pārstāvēti tādi dizaineri kā Žanete Auziņa, Šeila, Agnese Narņicka, Elīza Ceske, Dace Krieviņa-Bahmane, Mila-Ludmila Kruglika, Artis Štamgūts, Indra Salceviča, Indra Miklāva, Vita Radziņa, Anita Altmane, Ieva un Ilze Čečinas, Inga Nipāne, Edīte Treija, Marika Džule, Arita Varžinska, Inga Tauriņa, Inga Šulce, Ieva Janelsiņa, Liena Subatiņa, Anastasija Golubeva, Iveta Vilne, Agnese Oleksāne, Modris Klingenbergs, Romāns Straupmanis, Reinis Ratnieks, Diāna Silava, Liene Pētersone, Andis Ronis, Nilss Strods, Vita Puide, Ginta Baumane, Māris Skanis, Modris Svilāns, Arnolds Tunkelis. Aplūkot un iegādāties varēs arī tādu gleznotāju kā Reiņa Liepas, Kristīnes Luīzes Avotiņas, Flēras Fedjukovas, Neonillas Medvedevas, Aijas Vinkelmanes, Zanes Balodes-Bandinieces un Intas Brūniņas darbus, kā arī „mammalampa” lampas un Natālijas Ročenko mēbeles.

Ideja par modes veikaliņa atvēršanu radusies veiksmīgas t/c „Domina” un Latvijas Mākslas akadēmijas jauno modes mākslinieku sadarbības rezultātā. „Domina” kā lielākā modes preču tirdzniecības vieta Rīgā vienmēr atbalsta jaunos un talantīgos māksliniekus, tādējādi viņiem radot iespēju parādīt sevi un savu veikumu. Arī pašreizējā situācijā, kas nav no pateicīgākajām, ir pieaugusi nepieciešamība atbalstīt vietējos ražotājus, uzņēmējus un talantīgus cilvēkus ar radošām idejām, ko veiksmīgi iespējams realizēt, atverot jauno mākslinieku veikaliņu.

Ikvienu interesentu aicinām pie mums uz „Paviljonu” – šeit atrodami mūsu jauno censoņu darinātie tērpi un aksesuāri, kuri noteikti neatstās Jūs vienaldzīgu!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: