Lieldienu skrējiens tirdzniecības centrā „Domina”
Publicēts 1. aprīlī, 2010.
Pavasara atnākšanas svinības – Lieldienas ir vieni no senākajiem svētkiem, kas tiek svinēti jau vairāk nekā 2000 gadu. Jau senie ēģiptieši, romieši, grieķi un persieši pavasarī viens otram dāvināja olas kā dabas atdzimšanas simbolu pēc klusās ziemas. Lai gan atšķirīgs ir kristietības un folkloras skatījums uz šiem svētkiem, tie visiem visā pasaulē ir svētki, - cilvēki priecājas, sveic cits citu, iet ciemos, šūpojas un, protams, veic dažnedažādākās darbības ar olām – ēd, krāso, dāvina, mainās un pat spēlē spēles.

Viena no latviešu iecienītākajām tradīcijām ir dažādu Lieldienu tematikas tirdziņu organizēšana ar visām šo svētku raksturīgākajām izdarībām. Arī tirdzniecības centrs „Domina” aicina sagatavoties vieniem no gada krāšņākajiem svētkiem un laikā no 1. līdz 3. aprīlim saviem apmeklētājiem piedāvā izmantot pašmāju uzņēmēju daudzveidīgos piedāvājumus Lieldienu tirdziņā.

Apmeklētājiem būs iespēja vienkopus iepazīt vairāk nekā 50 tirgotāju, kuru piedāvājumā būs gan medus, ziedputekšņi un bišu maize, gan dažādi garšvielu maisījumi, pirts lietas, rotas un olu krāsošanas piederumi. Būs iespēja iegādāties arī briežu un mežacūku gaļas produkciju, koka putnu būrīšus un pat tikko sadīgušu āboliņu apgleznotos traukus sava mājokļa rotāšanai.

Savukārt tie, kam patīk piedzīvojumi, varēs iesaistīties īstā Lieldienu skrējienā. Laikā no 1. līdz 3. aprīlim tirdzniecības centra „Domina” veikalos tiks izvietotas un paslēptas 1000 šokolādes olas, kurās slēpsies dažnedažādākās dāvaniņas no tirdzniecības centra – dāvanas un dāvanu kartes no iepirkšanās centra un tā veikaliem. Atrodi īpašo Lieldienu olu, un dāvana būs tava!


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: