Organizēs lielāko pavasara tirdziņu – „KALEIDOSKOPU”
Publicēts 8. aprīlī, 2009.
No 9. līdz 12. aprīlim tirdzniecības centrs Domina aicina ikvienu sagatavoties pavasarim un izmantot pašmāju uzņēmēju daudzveidīgos piedāvājumus šī pavasara lielākajā – „KALEIDOSKOPA” tirdziņā. Apmeklētājiem būs iespēja vienkopus iepazīt vairāk nekā 100 tirgotājus – tūrisma firmas, SPA centrus, amatniekus un interjera priekšmetu tirgotājus, plašu lauku produktu klāstu, kā arī iegādāties dārza inventāru un stādus.

Katrs „KALEIDOSKOPĀ” pārstāvētais tirgotājs ir sarūpējis saviem pircējiem kādu īpašu piedāvājumu, kas palīdzēs Lieldienas un pavasara atnākšanu padarīt par īstiem svētkiem.

Speciāls piedāvājums gaida tos, kuri Lieldienu olu krāsošanai piešķir īpašu nozīmi vai gluži vienkārši ikdienas steigā piemirsuši jau laikus sagatavoties šiem svētkiem, – būs iespēja iegādāties Lieldienu olu grozus, kas pildīti ar sūnām, 15 vai 20 baltajām olām, sīpolu mizām, papildinot dabīgo olu krāsvielu un krāsošanas materiālu komplektiņu ar lupatiņām, krāsaino dziju, diedzētiem zaļumiem.

Visi gardēži četru dienu laikā varēs izbaudīt neskaitāmo degustāciju laikā piedāvāto produkciju, taču tie, kas vēlas, lai vasarā odi nekož, varēs arī izšūpoties no visas sirds un pat piedalīties šūpoļu izsolē.

Savukārt dzīvnieku mīļotājus un bērnus priecēs trušu izstāde, kurā būs apskatāmas dažādas trušu šķirnes, kā arī būs iespēja nofotografēties kopā ar kādu no šiem Lieldienu dzīvnieciņiem.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: