Vasaru iespējams izbaudīt arī ielu tirdziņā
Publicēts 24. jūlijā, 2009.
Saulainās vasaras dienas cilvēki mēdz pavadīt, laiskojoties pludmalē, ceļojot, makšķerējot vai vienkārši pastaigājoties pa pilsētu vai mežu. Taču tieši vasarā iespējams arī baudīt brīvdienas, dodoties uz ielu tirdziņu, kur iespējams sastapt draugus, radus, izbaudīt brīnišķīgo tirgus atmosfēru, ielu muzikantu spēli, kā arī iegādāties noderīgas lietas par pievilcīgām cenām.

Šī gada 26. jūlijā no plkst. 10:00 laukumā pie tirdzniecības centra „Domina” galvenās ieejas „Mantu placis” jau otro reizi pulcē visus pārdot un pirkt gribētājus, lai kopīgi izbaudītu tirdziņa atmosfēru un patīkami pavadītu dienu.

Gaidāms, ka šis „Mantu placis” būs krietni vērienīgāks nekā pirmais, kas jau pārspēja visas prognozes. Savu dalību tirdziņā apstiprinājuši vairāk nekā 360 pārdotgribētāju, kas ir aptuveni par 100 tirgotājiem vairāk nekā pagājušajā reizē. Tas nozīmē, ka jampadracis pie t/c „Domina” nedēļas nogalē ir garantēts.

Šajā svētdienā ikvienam būs iespēja iegādāties apģērbu, apavus, grāmatas, senas monētas, medaļas, gultasveļu, mūzikas ierakstus, mūzikas instrumentus un to piederumus, fotoaparātus, dažādus transportlīdzekļus un vēl daudz citu noderīgu lietu, kas labi iederēsies interjerā vai lieliski izskatīsies, dodoties izbraukumā pie dabas utt.

Katrs ielu tirdziņš ir specifisks un neatkārtojams savā būtībā - cilvēki pārdod visu iespējamo un neiespējamo, kaulējas savā starpā, savukārt par tirgus atmosfēru rūpējas ielu muzikanti un citi mākslinieki, kuri nebeidz pārsteigt. Tieši šāds tirdziņš ir „Mantu placis”, kurp cilvēki var doties, lai savstarpēji atbalstītu viens otru, atbrīvojoties no nevajadzīgā un iegūstot noderīgas mantas, kā arī lai vienkārši izjustu trauksmaino tirdziņa atmosfēru un patīkami atpūstos.

Sīkāku informāciju par „Mantu placi” meklējiet šeit:

www.mantuplacis.lv


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: