VIŅI DOSIES UZ DOMINIKĀNU!
Publicēts 13. oktobrī, 2009.
Krāsas valda visur un it visā! Jakas, jaciņas, žaketes, cepures, koši zābaciņi, spilgtas lūpas, izteiksmīga matu krāsa, fascinējoša stāja, mīmika, mirdzums acīs, - tas un vēl daudz kas cits bija ieraugāms t/c „Domina” organizētajā fotokonkursā, kurā piedalīties tika aicināts ikviens „Kaleidoskopa” apmeklētājs.

Pēc rudens krāsainākās atklāšanas ballītes un fotokonkursa, kas notika 7. oktobrī, „Studio Osy.lv” fotogrāfi Aleksejs Losevičs un Oskars Ludvigs ķērās pie darba un konkursa fināla izvērtēšanai izvirzīja 25 vislabākās un viskrāsainākās „Kaleidoskopa” atklāšanas ballītes laikā tapušās fotogrāfijas.

Lai izvērtētu finālistu fotogrāfijas un noteiktu uzvarētāju, tika izveidota speciāla žūrija: 20% veidoja t/c „DOMINA” komandas balsojums, 20% - „Stils Bez Tabu” komandas balsojums, 20% - modes mākslinieces Žanetes Auziņas balsojums, 20% - mūzikas žurnālista un „Radio SWH” dīdžeja Toma Grēviņa balsojums un 20% - sabiedrības balsojums, kas tika noteikts t/c „Domina” „KALEIDOSKOPA” mājas lapā. Tikai viena vienīga fotogrāfija varēja kļūt par izredzēto.

Pēc garām un spraigām diskusijām varam paziņot, ka pavisam drīz Kristīne Puriņa-Purīte kopā ar savu kompanjonu lietainās rudens dienas varēs pavadīt zemē, kur mūžīgi valda vasara, – viņi dosies uz Dominikānu. Žūrija un sabiedrība Kristīnes fotogrāfiju ir atzinusi par labāko, novērtējot tās ideju, krāsu daudzveidību, tērpa izvēli un, protams, oriģinalitāti.

T/c „Domina” komanda atzīst: „Šis fotokonkurss bija īsta radošā odziņa – bez robežām, tika atļauts viss! Jāatzīst, ka visi dalībnieki bija patiešām pacentušies, atzinīgi tika novērtēta lielā krāsainība un ideju oriģinalitāte. Cīņa par uzvaru bija ļoti sīva, katra žūrijas locekļa vērtējums bija nedaudz atšķirīgs, taču visbeidzot uzvarētāja laurus plūca divu meiteņu fotogrāfija, kura noteikti ir viena no krāsainākajām, dzīvespriecīgākajām „Kaleidoskopa” fotogrāfijām, abu meiteņu kopdarbs iekaroja arī vislielākās sabiedrības simpātijas - īsti „Kaleidoskopiska” fotogrāfija!”

Savukārt mūzikas žurnālists un „Radio SWH” dīdžejs Toms Grēviņš fotogrāfijas vērtē nedaudz savādāk: „Neesmu fotogrāfijas speciālists, taču dvīņi ar ūdenspistolēm sanākuši satriecoši spilgtās krāsās, kas momentā piesaista uzmanību! Bez jebkādām šaubām, - labākā no divdesmit pieciem pretendentiem! Žēl gan, ka kopvērtējumā dvīņi neuzvarēja!” Apsveicam uzvarētājas!

Atklājot šī gada jauno rudens/ziemas kolekciju izpārdošanu „Kaleidoskops”, t/c „Domina” saviem apmeklētājiem bija sagādājis īpašu pārsteigumu – iespēju laimēt ceļojumu uz saulaino Dominikānas Republiku. 7. oktobrī ikviens tika aicināts ietērpties savā viskrāsainākajā kompozīcijā, doties uz „Studio Osy.lv” fotostudiju t/c „Domina” un nofotografēties, tādējādi kļūstot par vienu no kandidātiem ceļojumam uz Dominikānas Republiku.


Komentāri
Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Tava mājas lapa:
Ievadi šī portāla nosaukumu: